Διαχωριστικά προστασίας

Τα διαχωριστικά προστασίας δημιουργούν έναν φραγμό στα σταγονίδια που διασπείρονται κατά την ομιλία, τον βήχα ή το φτέρνισμα.

Με την τοποθέτηση τους στα ταμεία – γκισέ – πάγκους, προστατεύεται  το προσωπικό αλλά και οι πελάτες από τον κίνδυνο της μετάδοσης του κορωναϊού ή άλλων παρόμοιων  λοιμώξεων.

Ο πελάτης πάντα βέβαια πρέπει να τηρεί την απόσταση τουλάχιστον ενός μέτρου από το γκισέ – ταμείο  καθώς και απόσταση δύο μέτρων από τον άλλο πελάτη που ενδεχομένως υπάρχει στον χώρο.

Είναι κατασκευές από plexiglass διάφανο, πάχους 3mm, 5mm & 8mm με επεξεργασία μορφοκοπής laser ή cnc router.

Προτείνονται για: εταιρείες, καταστήματα λιανικής & χονδρικής πώλησης. Για τα ταμεία και γενικά τα σημεία συναλλαγών με πελάτες. Mε θυρίδα (άνοιγμα) στο κάτω μέρος, για τις συναλλαγές με μετρητά ή κάρτες. Κατασκευάζονται από διάφανο plexiglass που επιτρέπει την οπτική επικοινωνία.

Τοποθετούνται πολύ εύκολα, χωρίς εργαλεία & βίδες.

Εκτός από τα παραπάνω μπορούμε να κατασκευάσουμε επιδαπέδια – αυτοστήρικτα χωρίσματα τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν σε γραφεία , μεταξύ των θέσεων εργασίας διακοσμώντας παράλληλα τον χώρο.

Κατασκευάζονται με etalbond , plexiglass, ξύλο και μπορούν στην επιφάνειά τους να φέρουν και το εικαστικό που επιθυμείτε.

Έργα

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Share on twitter

Ενδιαφέρεστε για Διαχωριστικά Προστασίας ;

Scroll to Top