πρόσοψη
Επενδύστε … σε μια εντυπωσιακή πρόσοψη της επιχείρησης σας

Πόσες φορές έχετε ακούσει τη φράση: «Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε αυτό το κατάστημα ;» Μια ήπια πρόσοψη μπορεί εύκολα να περάσει απαρατήρητη σε έναν πολυσύχναστο δρόμο. Μια απλά ελκυστική επιγραφή με την επωνυμία σας, πολλές φορές δεν είναι αρκετή και χάνεται ανάμεσα στον ανταγωνισμό. Πρέπει να τραβήξετε την προσοχή, ξεχωρίζοντας από το περιβάλλον, με έναν πολύτιμο σύμμαχο που δεν είναι άλλος από την πρόσοψη της επιχείρησης σας.

Μια απλή πρόσοψη δεν λέει τίποτα για την επιχείρηση ή τις προσφορές της, αλλά μια μοναδική κι εντυπωσιακή διακόσμησή της, ακόμη κι όταν αποκλείει τους καταναλωτές από την θέα προς το εσωτερικό της επιχείρησης, ενθουσιάζει, δημιουργεί περιέργεια, προτρέπει την είσοδο στο χώρο κι αυξάνει θεαματικά τις πωλήσεις !

Μια εξαιρετική πρόταση στην περίπτωση που υπάρχουν λείες μεταλλικές ή γυάλινες επιφάνειες, είναι η διακόσμηση τους με εικόνες και κείμενα (ψηφιακές εκτυπώσεις, αυτοκόλλητα βινύλια, ανάγλυφα στοιχεία) τα οποία θα προωθούν με λιτό, αλλά όμως εντυπωσιακό τρόπο, το αντικείμενο ή τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Τμήματα της συγκεκριμένης διακόσμησης μπορούν να αλλάζουν αναλόγως την εποχή ή τους στόχους σας ανανεώνοντας, όχι μόνο την διάθεση, αλλά και το ενδιαφέρον των καταναλωτών προς την επιχείρηση σας.

Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε και το ενδεχόμενο της ανανέωσης μιας εξωτερικής όψης με πρόσθετες κατασκευές με επένδυση etalbond, αλουμινίου, pvc κλπ. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα, πρόσθετα αρχιτεκτονικά στοιχεία που εντυπωσιάζουν αλλά και που διευρύνουν τις χρήσιμες επιφάνειες για τοποθέτηση επιπλέον εφαρμογών σήμανσης, που θα ενισχύουν την επαγγελματική σας ταυτότητα.

Η έμπειρη ομάδα μας, είναι εδώ για να σας βοηθήσει και να σας συμβουλεύσει σε κάθε προσπάθεια ανανέωσης της επαγγελματικής σας στέγης.
Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 2106647033 ή μέσω email στο net@proothisi.gr

Μοιράσου το

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on pinterest

Περισσότερες
ΙΔΕΕΣ & TIPS

Scroll to Top