Οι πυλώνες αποτελούν εξαιρετική διαφήμιση για την είσοδο μιας επιχείρησής που με τον όγκο τους και την ποιότητά τους τραβούν σαν μαγνήτης τους περαστικούς και υποψήφιους πελάτες.

Συνήθως είναι μεταλλικές κατασκευές αυτόφωτες ή ετερόφωτες με δυνατότητα συνδυασμού πολλών υλικών και εφαρμογών, όπως:
  • Προφίλ Αλουμινίου
  • Εtalbond κοφτό ή στραντζαρισμένο
  • Plexiglass, βινύλιο (panflex), πολυκαρμπονικό,
  • Λαμαρίνα (διάτρητη ή μη) κ.α.
Για την εφαρμογή του εικαστικού (λογοτύπου, κειμένου – γενικά των γραφικών) χρησιμοποιούνται αυτοκόλλητα βινύλια, αντανακλαστικά υλικά, ψηφιακές εκτυπώσεις αλλά και ανάγλυφα γράμματα από pvc, plexiglass, etalbond κ.α.  ή ακόμη και μεταλλικά ανάγλυφα γράμματα (φωτεινά ή μη). 
Οι πυλώνες (τοτέμ) μπορούν να κατασκευαστούν είτε μονής όψης ή διπλής όψης, με δυνατότητα βαφής σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων (RAL αποχρώσεις) και το μέγεθός τους εξαρτάται από το διαθέσιμο χώρο, το μέγεθος του πεζοδρομίου (που συνήθως τοποθετούνται), την ταχύτητα των διερχόμενων οχημάτων αλλά και από το περιεχόμενο αυτών που θέλουμε να προβάλλουμε.
Τα σχήματα και σχέδια που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή ενός πυλώνα είναι πολλά. Aπό απλή κάθετη στήλη, μέχρι σύνθετες κατασκευές που περιλαμβάνουν πόδι και μεμονωμένες επιγραφές σε απλά ή ειδικά σχήματα.
Η εταιρεία μας με την πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτει, μπορεί να σχεδιάσει και να σας προτείνει πρωτότυπες αλλά και πρακτικές λύσεις για να έχετε το ιδανικό αποτέλεσμα και την πιο «δυναμική υποδοχή» για το κατάστημά σας ή την επιχείρησή σας.
Έργα

Ενδιαφέρεστε για Πυλώνες ;

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Share on twitter
Scroll to Top