επιλογή σωστής επιχειρηματικής προβολής
Πως να κάνετε επιλογή σωστής επιχειρηματικής προβολής

Η επιλογή σωστής επιχειρηματικής προβολής είναι πολύ σημαντική καθώς η εξωτερική εικόνα είναι το κύριο μέσο που οδηγεί τους καταναλωτές να μπουν σε οποιαδήποτε επιχείρηση. Πράγματι, μελέτες έχουν ήδη δείξει ότι οι επιγραφές έχουν μεγαλύτερη επιρροή στους καταναλωτές από ότι τα μέσα ενημέρωσης, οι ιστότοποι και τα προωθητικά mail.

Σχεδιασμός σήμανσης

Η ελκυστική σήμανση είναι και αποτελεσματική.

Ειδικότερα:

  • Εάν χρησιμοποιεί φωτογραφίες, αυτές πρέπει να αποτυπώνονται στην υψηλότερη ανάλυση. Υποσυνείδητα θα αντιμετωπιστεί ως έργο τέχνης και θα αυξήσει τον αντίκτυπο του μηνύματός σας.
  • Οι λέξεις είναι εξίσου σημαντικές. Αποφύγετε τη σύγχυση χρησιμοποιώντας το πολύ 3 διαφορετικές γραμματοσειρές.
  • Βεβαιωθείτε επίσης ότι τα γράμματα είναι αρκετά μεγάλα για να διαβάζονται από απόσταση (αν το σημείο τοποθέτησης το απαιτεί).
  • Για εφαρμογές βινυλίου πάνω σε γυάλινες επιφάνειες, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε φωτεινά χρώματα. Διαφορετικά, θα ειναι δύσκολο να ξεχωρίσουν από το φόντο.
  • Φροντίστε να μην υπερφορτώνετε τον διαθέσιμο χώρο.

Επιλέξτε υλικά ποιότητας

Είναι γεγονός ότι οι κατασκευές επιγραφών από υλικά premium (υψηλής ποιότητας) έχουν απόδοση όχι μόνο στην αρχή της δημιουργίας της εταιρικής σας ταυτότητας αλλά βοηθούν την σήμανση να διατηρηθεί αναλλοίωτη με την πάροδο του χρόνου.

Επιλέξτε έμπειρους συνεργάτες

Πράγματι, ο συνεργάτης που θα επιλέξετε πρέπει να έχει την εμπειρία να σας καθοδηγήσει στις διαφορετικές επιλογές, σχετικά με τα υλικά, τα χρώματα και τη συνολική σχεδίαση, αλλά και σε νέες τεχνολογίες που  θα σας επιτρέψουν να επωφεληθείτε τα μέγιστα από την διαφημιστική σας δαπάνη.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την επιλογή σωστής επιχειρηματικής προβολής;
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6647033 ή μέσω email στο net@proothisi.gr .

Επισκεφθείτε το Pinterest Account μας για περισσότερες προτάσεις για επιχειρήσεις!

Μοιράσου το

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on pinterest

Περισσότερες
ΙΔΕΕΣ & TIPS

Scroll to Top