Φωτισμός led & neon

Ο φωτισμός με Led & Neon, αν και έχει παρουσιαστεί εδώ και αρκετά χρόνια, συνεχίζει να εξελίσσεται καθημερινά και έχει καταφέρει να χρησιμοποιείται ως πρώτη επιλογή για την κάλυψη αναγκών φωτισμού σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Φωτισμός Led & Neon

Το Led διαφοροποιείται, σε σχέση με τις παραδοσιακές μεθόδους φωτισμού (φθορισμού, πυρακτώσεως κλπ.), στον τρόπο με τον οποίο παράγει το φως.

Τα βασικά του πλεονεκτήματα είναι:

  • Η διάρκεια ζωής του
  • Η εξοικονόμηση ενέργειας που παρέχει
  • Η θερμοκρασία λειτουργίας του
  • Η ποιότητα φωτισμού του
  • Η φιλικότητά του προς το περιβάλλον και τους ανθρώπους

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας συστήματα led (smd ή ledline ή φωτοσωλήνα) για τον φωτισμό γραμμάτων και επιγραφών αλλά και για την διακόσμηση όψεων κτιρίων , καταστημάτων ή και σε εσωτερικούς επαγγελματικούς χώρους.

O φωτισμός με Νέον στις κατασκευές επιγραφών και διαφημιστικών εφαρμογών είναι δημοφιλής εδώ και πολλά χρόνια είτε για εσωτερική ή για εξωτερική χρήση. Χαρακτηρίζεται από μια ιδιαίτερη λάμψη, που τραβά εύκολα το βλέμμα.

Το Neon χρησιμοποιείται στην κατασκευή φωτεινών γραμμάτων, στην εσωτερική & εξωτερική διακόσμηση κτιρίων καθώς και στον φωτισμό επιφανειών με ειδικά σχήματα που μπορεί να είναι αδύνατη η χρήση άλλου φωτισμού.

Έργα

Ενδιαφέρεστε για Φωτισμό Led & Neon ;

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Share on twitter
Scroll to Top