Φωτεινές Επιγραφές

Οι φωτεινές επιγραφές που σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε αποτελούν προϊόν μελέτης και πολύχρονης εμπειρίας και αφήνουν πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις.

Με δυνατότητα επιλογής από μια μεγάλη γκάμα υλικών και προφίλ υψηλής αισθητικής που με τον σωστό σχεδιασμό συνδυάζουν τις εκάστοτε διακοσμητικές απαιτήσεις αλλά και την μέγιστη λειτουργικότητα. 

Οι φωτεινές επιγραφές τοποθετούνται συνήθως στις προσόψεις επαγγελματικών κτιρίων και καταστημάτων. Αποτελούν χαρακτηριστικό γνώρισμα και πόλο έλξης πελατών. Στο σχεδιασμό χρησιμοποιείται το λογότυπο (σήμα) της επιχείρησης, οι δραστηριότητες που μας ενδιαφέρουν να τονίσουμε καθώς και οι πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζει ο κάθε υποψήφιος πελάτης.

Μια φωτεινή επιγραφή  αποτελείται από ένα μεταλλικό κουτί , στο οποίο εσωτερικά τοποθετείται ο φωτισμός led και στην πρόσοψη κάποια φωτοδιαπερατή επιφάνεια από υλικά όπως το plexiglass, το βινύλιο ή το πολυκαρμπονικό. Μπορούν να κατασκευαστούν σε διάφορα σχήματα όπως: ορθογώνια , οβάλ, κυκλικά, σταυροί (κυρίως για φαρμακεία) αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο ειδικό σχέδιο απαιτείται. 

Επίσης, ανάλογα με το εικαστικό αλλά και την συνολική διάσταση – μια φωτεινή επιγραφή μπορεί να γίνει και ολόκληρη από plexiglass. Τις φωτεινές επιγραφές μπορούμε να τις διαχωρίσουμε σε 2 βασικές ομάδες.

  • Φωτεινές Επιγραφές Μονής Όψης (με εικαστικό στην μία όψη μόνο και κλειστή μεταλλική πλάτη) , οι οποίες τοποθετούνται συνήθως στην πρόσοψη του κτιρίου και παράλληλα με τον δρόμο.
  • Φωτεινές Επιγραφές Διπλής Όψης (με εικαστικό και στις δύο όψεις), οι οποίες τοποθετούνται κάθετα με τον δρόμο και φαίνονται και από τις δύο κατευθύνσεις.
Επίσης υπάρχουν πολλοί εναλλακτικοί τρόποι εφαρμογής του εκάστοτε εικαστικού (λογότυπο και κείμενα). Αυτό μπορεί να γίνει με αυτοκόλλητα γράμματα , με ψηφιακές εκτυπώσεις αλλά και με extra ανάγλυφα γραφικά.
Έργα

Ενδιαφέρεστε για Φωτεινές Επιγραφές ;

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Share on twitter
Scroll to Top