Εσωτερικού χώρου

Οι επιγραφές εσωτερικού χώρου αποτελούν ένα ξεχωριστό κομμάτι της σήμανσης μιας επιχείρησης αλλά και της συνολικής διακόσμησης ενός χώρου.

Δημιουργούν τη σωστή εντύπωση στην πρώτη επαφή που έχει ο πελάτης με το εσωτερικό ενός κτιρίου και εκτιμάται ιδιαίτερα αφού με μια ματιά μπορεί να βρει αυτό που χρειάζεται χωρίς να ταλαιπωρηθεί.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους είναι: plexiglass, etalbond, pvc, ξύλο, mdf , φελιζόλ (διογκωμένη πολυστερίνη) κ.α.

Η εφαρμογή των γραφικών γίνεται με αυτοκόλλητα βινύλια, ψηφιακές εκτυπώσεις αλλά και ανάγλυφα γράμματα από pvc, plexiglass, mdf ή ακόμη και μεταλλικά ανάγλυφα γράμματα (φωτεινά ή μη). 

Τοποθετούνται είτε απευθείας πάνω σε τοίχο ή με αποστάτες μεταλλικούς ή plexiglass.

Μια ξεχωριστή ομάδα εσωτερικής σήμανσης αποτελούν και οι αυτοστήρικτες κατασκευές όπως είναι οι αράχνες , τα roll up κλπ. που δίνουν τη δυνατότητα προβολής με εντυπωσιακά γραφικά και μεταφέρονται ανάλογα με τις ανάγκες όπου απαιτείται, εύκολα και γρήγορα !

Τέλος , με την απευθείας εκτύπωση πάνω σε άκαμπτα υλικά όπως το etalbond, το plexi, το pvc κλπ., μπορούμε να επιτύχουμε εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα και ομοιομορφία στο εσωτερικό μιας επιχείρησης.

Φροντίστε την «εσωτερική» σας εμφάνιση … δημιουργώντας την καλύτερη εντύπωση στους πελάτες αλλά και τους συνεργάτες σας !
Έργα

Ενδιαφέρεστε για Επιγραφές Εσωτερικού Χώρου ;

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Share on twitter
Scroll to Top