ΛΥΓΝΟΣ

Πελάτης

ΛΥΓΝΟΣ βιομηχανία πλαστικών & αλουμινίου

Έργο

Σήμανση Εγκαταστάσεων

Μελέτη - Σχεδιασμός

Προώθηση

Κατασκευή - Τοποθέτηση

Προώθηση

Για τη γνωστή βιομηχανία πλαστικών & αλουμινίου ΛΥΓΝΟΣ σχεδιάσαμε, κατασκευάσαμε και τοποθετήσαμε 2 εντυπωσιακές εφαρμογές σήμανσης.

Από το δημιουργικό μας τμήμα έγιναν αρχικά προτάσεις με φωτορεαλιστική απόδοση και παρουσίαση στον πελάτη. Στη συνέχεια το τμήμα κατασκευών υλοποίησε:

  • Μεταλλική επιγραφή μονής όψης από etalbond με extra ανάγλυφα φωτεινά γράμματα και block out επιγραφή (κοφτό etalbond) με φωτισμό led εσωτερικά.
  • Πυλώνα διπλής όψης από etalbond. Η κατασκευή είναι block out με εσωτερικό φωτισμό αλλά περιλαμβάνει και extra ανάγλυφα φωτεινά γράμματα για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Το σύνολο της κατασκευής ολοκληρώνεται με plexiglass & φωτισμό στα 2 πλαϊνά (σόκορα) του πυλώνα, στοιχείο που οριοθετεί με κομψότητα το μέγεθος και την θέση του στην είσοδο των εγκαταστάσεων.

Δείτε περισσότερα

Toolbox Spatial Designers

Toolbox Spatial Designers

Σε συνεργασία με την Toolbox Spatial Designers, δημιουργήσαμε κατά την εορταστική περίοδο, ιδιαίτερες κατασκευές διακόσμησης σε κάβες στην Κηφισιά και στο Κολωνάκι, για 2 ξεχωριστά …

Marblex

Σήμανση Κτιρίου Marblex

Εφαρμογή σήμανσης με ανάγλυφα κουτιαστά γράμματα. Η κατασκευή τους αποτελείται από: προφίλ αλουμινίου και plexiglass στην όψη επενδεδυμένο με φωτοδιαπερατά έγχρωμα βινύλια. Εσωτερικά ο φωτισμός …

Σταυράκης Ελαστικά

Σταυράκης Ελαστικά

Στο σύγχρονο κέντρο ελαστικών & ζαντών Stavrakis στα Ιωάννινα, σε συνεργασία με Goodyear, Continental και Michelin, αναλάβαμε τη σήμανση εξωτερικών και εσωτερικών χώρων. Από την …

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Share on twitter
Scroll to Top